Cătălin Predoiu îl atacă pe Victor Ponta: BATJOCOREŞTE imaginea preşedintelui folosind o poză cu Iohannis

Premierul propus din partea PNL, Cătălin Predoiu, l-a criticat în termeni duri pe Victor Ponta după ce acesta a folosit, la ceremonia de sărbătorire a 3 ani de la demiterea a ceea ce a numit regimul Băsescu-MRU-Predoiu, o imagine cu președintele Klaus Iohannis. Cătălin Predoiu a catalogat gestul premierului ca fiind o "batjocură" şi totodată, un lucru inacceptabil.

27 apr. 2015, 17:20
Cătălin Predoiu îl atacă pe Victor Ponta: BATJOCOREŞTE imaginea preşedintelui folosind o poză cu Iohannis

Imediat după gluma lui Ponta, Cătălin Predoiu l-a atacat dur și a spus că gestul premierului e o batjocură la adresa celui care l-a învins în 16 noiembrie 2014, Klaus Iohannis.

„Batjocorește imaginea actualului președinte al țării, folosind o fotografie în evenimentul său. Să nu uite că l-a învins pe 16 noiembrie 2014„, a spus Cătălin Predoiu.

Citește și: Victor Ponta, glumeţ la final de bilanţ: USL a promis premier PSD şi preşedinte PNL şi ne-am ţinut de cuvânt

„În noul PNL lucrurile s-au armonizat și continuă să se armonizeze. Problema României este domnul Ponta. Electoratul alegând candidatul noului PNL a cauționat inclusiv această fuziune. Ceea ce a făcut astăzi e încă o demonstrație că e o problemă.

Înțelege să utilizeze într-o manieră de batjocură fotografia președintelui ales. Să se comporte ca un premier. Nu cred că în acest moment, domnul Ponta își poate permite moral și legal să se joace cu fotografia șefului statului, e inacceptabil, românii să îl judece.

Citeşte şi: Victor Ponta, BILANŢ după trei ani de mandat

Legat de acest bilanț, eu l-am invitat să facă bilanțuri la Oltchim, la Aperchim, în Oltenia, peste tot unde a promis și nu a făcut nimic. Să facă bilanțuri în diaspora, în mijlocul tinerilor, și nu la Parlament, la adăpostul zidurilor de 3 metri grosime, ca Ceaușescu. A cheltuit bani pe cerneală să îmi scrie numele- regimul Predoiu. Eu am postat un filmuleț în care domnul Ponta spune că mă vrea în Guvernul domniei sale„, a declarat Cătălin Predoiu la B1 TV.