X FACTOR. Atac erotic la Ştefan Bănică. O pensionară „fierbinte” şi-a pus poalele în cap pentru idolul ei

Confortabil instalat în scaunul lui de jurat la X Factor, artistul sa trezit cu cea mai cea fană în faţa lui, pe scenă: o concurentă de 64 de ani, aproape dezbrăcată, şi total îndrăgostită de el.

02 oct. 2015, 08:19
X FACTOR. Atac erotic la Ştefan Bănică. O pensionară „fierbinte” şi-a pus poalele în cap pentru idolul ei

X FACTOR. În ediţia de vineri seară, telespectatorii X Factor o vor putea vedea pe cea mai mare fană a lui Ştefan Bănică. Veronica este o pensionară de 64 de ani care va povesti cum îl visează pe Bănică, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi X Factor: Ştefan Bănică Jr. a RECUNOSCUT de la cine a MOŞTENIT pasiunea pentru MUZICĂ

X FACTOR. Tot în ediţia de vineri seară, Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu vor cânta împreună pentru prima oară. Iar motivul este unul dintre concurenții care s-au prezentat la audiții. Amir, un tânăr de 22 de ani din București, pe jumătate palestinian, vine în fața juraților cu speranța că îi va convinge să îi dea trei DA.

Acesta va povesti că este profesor de chitară și că s-a apucat de muzică la patru ani, după ce l-a văzut la televizor pe Ștefan Bănică. Plăcut surprins de povestea tânărului, rock starul de la X Factor merge lângă Amir pe scenă pentru a cânta împreună. Imediat acestora li se vor alătura și Delia și Horia Brenciu, astfel că telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o premieră: cei trei jurați vor cânta împreună pe aceeași scenă.