Atac fulger al trupelor speciale ucrainene asupra inamicilor ruşi: au omorât cel puţin 12 soldaţi ruşi, au distrus un tanc şi au luat un prizonier VIDEO

O grupare din trupele de comando ale Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării a efectuat un atac spectaculos asupra rușilor aflați lângă Nov Kahovka și a provocat pagube semnificative.

25 ian. 2023, 18:09

Informaţii despre atac au scris pe Facebook reprezentanții Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării, care au precizat că totul s-a întâmplat în noaptea de 23 spre 24 ianuarie.

Ei au precizat că în ciuda minelor amplasate la mal și a fortificațiilor instalate, soldații au traversat râul pe malul opus.

“După ce au luptat cu inamicii, soldații au distrus casa în clădirea în care se afla postul de comandă cu lansatoare de grenade”, se arată în mesaj.

Reprezentanții instituției au menționat că rușii au solicitat ajutor de la o unitate specială de blindate și de aviație, fapt care, spun ucrainenii, i-a ajutat să descopere date despre rezervele rușilor.

“În timpul luptei, inamicul a suferit pierderi importante. Soldații noștri au ucis cel puțin 12 invadatori, au distrus un vehicul blindat de transport și au capturat un prizonier”, au mai spus.

Citeşte şi: Şeful mercenarilor ruşi, Evgheni Prigojin, cere să fie interzise relatările negative din presă despre oamenii săi