Atac în America. Un bărbat a fost ucis de poliţie după ce a atacat mai mulţi oameni dintr-un cinema VIDEO

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, cu fața ascunsă de o mască chirurgicală și agitând o secure, a fost împușcat de către poliție, miercuri, la Nashville, în sudul Statelor Unite, după ce a rănit trei persoane.

06 aug. 2015, 09:49
Atac în America. Un bărbat a fost ucis de poliţie după ce a atacat mai mulţi oameni dintr-un cinema VIDEO

Bărbatul a folosit un spray cu piper împotriva spectatorilor, într-o sală de cinema de la periferia orașului Nashville, în Tennessee, rănind trei persoane, dintre care una cu toporul, potrivit Mediafax.

El a fost împușcat mortal de către un agent de poliție, care a intervenit după ce a crezut că atacatorul de deschis focul cu o armă. Agresorul a murit la scurt timp după aceea în incinta cinematografului.

Citeşte şi Un COPIL de OPT ANI a fost ÎNCĂTUŞAT de un poliţist. Ce s-a întâmplat este ŞOCANT VIDEO

Bărbatul, ale cărui motivații sunt încă necunoscute, purta un rucsac pe piept. Ca o măsură de precauție, poliția a chemat o echipă de geniști pentru a examina rucsacul și a dezamorsa un eventual dispozitiv exploziv.

 

Atacul a avut loc în timpul proiecției ultimului film din seria „Mad Max”, la două săptămâni după ce un bărbat a deschis focul într-un cinematograf din Lafayette, în statul Louisiana. Atacatorul s-a sinucis după ce a omorât prin împușcare două femei și a rănit alți nouă spectatori. Aceste atacuri amintesc de cel de la Aurora, în 2012, când James Holmes a deschis focul asupra spectatorilor care se uitau la un film din seria „Batman”, omorând 12 persoane și rănind alte 70.