Atac în apropiere de Palatul Kensington. Un bărbat înarmat ameninţă oamenii. Poliţia s-a mobilizat de urgenţă

Un incident armat s-a produs în apropiere de Palatul Kensington, unde un bărbat înarmat ameninţă oamenii cu o armă de foc. Zona a fost încercuită cu un cordon de securitate.

27 mart. 2019, 18:23
Atac în apropiere de Palatul Kensington. Un bărbat înarmat ameninţă oamenii. Poliţia s-a mobilizat de urgenţă

Mai multe străzi din Londra aflate în apropiere de Palatul Kensington au fost închise de un cordon de securitate al poliţiei, miercuri, după ce un individ înarmat a ameninţat cu o armă de foc. Poliţia a venit imediat la locul incidentului şi mai multe străzi au fost încercuite cu un cordon de securitate.

Este vorba despre două străzi din apropierea palatului, unde individul înarmat care s-a baricadat în interiorul unei proprietăţi din partea de Vest a Londrei.

Străzile din zonă  au fost închise, iar la locul incidentului  (Vicarage Gardens) a ajuns şi un negociator din partea poliţiei.

În acest incident a fost mobilizat şi un elicopter al poliţiei care survolează zona în care s-a produs incidentul. Aceasta se află într-o suburbie.

 Un ofiţer de poliţie a informat că „un bărbat de aproximativ 30 de ani a început să ameninţe cu o armă de foc în zonă şi ulterior, când au sosit poliţiştii, s-a baricadat într-o proprietate.

La locul incidentului a fost chemat şi un negociator.

Revenuim cu amănunte

.