ATAC în stil mafiot. Mai mulţi romi au intrat cu săbii, furci, macete şi bâte peste o familie în casă VIDEO

O familie din Drobeta Turnu Severin a fost atacată în casă de un clan de romi cu săbii, furci, topoare, bâte şi macete. Un bărbat a fost tăiat cu sabia la cap şi dus la spital. Agresorii au luat-o la fugă abia când una dintre victime a scos un pistol şi i-a ameninţat, informează România TV.

02 sept. 2016, 05:47
ATAC în stil mafiot. Mai mulţi romi au intrat cu săbii, furci, macete şi bâte peste o familie în casă VIDEO

Familia atacată povesteşte cu groază cum s-a trezit cu zeci de romi din „clanul hingherilor” în casă. Au venit înarmaţi de luptă cu tot ce au găsit, de la macete până la furci.

Ţinta atacatorilor a fost un tânăr de 32 de ani care i-ar fi înşelat la nişte afaceri cu un microbuz. Atacatorii s-au răzbunat crunt, după ce l-au bătut bine, l-au tăiat în zona capului cu sabia chiar în faţa rudelor. Omul a fost dus de urgenţă la spital.

„Funcţiile vitale au fost stabile. Plaga era sângerândă, dar a fost stabil hemodinamic şi respirator. A fost tăiat cu sabia”, a spus un medic.

Scandalul monstru s-a terminat abia când a ajuns acasă fratele victimei care a scos un pistol. Speriaţi, ţiganii au luat-o la fugă.

Atacatorii au fugit cu o maşină pe care au abandonat-o în apropierea locuinţei lor şi apoi au dispărut. Poliţiştii au găsit maşina în care era o furcă şi au demarat o anchetă.

Citeşte şi Scandal cu împuşcături într-un cartier din Târgu Jiu. O femeie a ajuns de urgenţă la spital