Atac într-un cinematograf din San Francisco. O persoană a fost arestată

Un bărbat înarmat cu un pistol a fost reţinut de către poliţiştii din San Francisco într-o sală de cinematograf din oraş. Bărbatul a început să ţipe, agitând ameninţător pistolul.

30 nov. 2016, 09:01

Un bărbat înarmat a fost arestat, iar un cinematograf a fost evacuat la San Francisco după acest incident.

Incidentul s-a petrecut într-o sală de spectacole ale Metreon situată chiar în centrul oraşului. Potrivit autorităţilor din San Francisco, suspectul ar fi avut o altercaţie cu o persoană şi ar fi scos arma îndreptând-o către aceasta. Incidentul s-a produs marţi seara, în jurul orei locale 19:30, potrivit martorilor oculari.

Citeşte şi Atac armat în parcarea unei şcoli din San Francisco: Patru persoane au fost rănite

Bărbatul era aşezat în rândul al patrulea de scaune, era înarmat cu un pistol şi ţipa şi gesticula haotic în timp ce pe ecran rulau reclame la o producţie cinematografică, au mai spus martorii oculari.

Apoi a rămas pe scaunul său ţinând pistolul în mână, fără să se mai agite, însă spectatorii au intrat în panică şi s-au grăbit să părăsească sala de cinematograf de teama unui atac terorist, relatează presa din San Francisco.

Poliţia a venit imediat la faţa locului şi a evacuat cinematograful, iar bărbatul a fost arestat. Zona a fost încercuită cu un cordon de securitate.

Nu se cunosc deocamdată amănunte despre acest caz, în afară de faptul că bărbatul a fost arestat de poliţiştii care cercetează acum cazul.