Atac mafiot. Fotbalist urmărit pe autostradă, apoi atacat, bătut şi lăsat fără maşină

Fundaşul stânga Aleksa Terzic, jucător transferat în vară de la Steaua Roşie Belgrad la Fiorentina, a fost victima unei întâmplări incredibile. În timp ce se întorcea de la meciul Serbia U21 - Rusia U21, scor 0-2, a fost urmărit pe autostradă, apoi atacat, bătut şi lăsat fără maşină.

20 nov. 2019, 15:06
Atac mafiot. Fotbalist urmărit pe autostradă, apoi atacat, bătut şi lăsat fără maşină

Conform presei din Serbia, pe autostrada care leagă Niş de Belgrad, un Audi A6 a urmărit maşina condusă de fotbalistul pe care italienii au plătit 1,7 milioane de euro. La un moment dat, cele două autoturisme au ajuns să ruleze în paralel, iar atacatorii i-au cerut să lase jos geamul. Au solicitat 5.000 de euro ca să-l lase în pace.

Aleksa Terzic a fost bătut şi lăsat fără maşină după meciul Serbia U21 – Rusia U21. Jucătorul s-a speriat şi a călcat pedala acceleraţiei la maximum în speranţa că va putea scăpa. A intrat în localitatea Noul Belgrad, iar la o intersecţie a fost lovit de un BMW.

Doi bărbaţi l-au dat jos pe fotbalist din propria maşină şi l-au bătut rău, lovituri în urma cărora are şi fractură nazală. Apoi i-a fost furată maşină. „Mi-au cerut 5.000 de euro sau dacă nu mă vor răpi”, a declarat ulterior jucătorul.

Conform unor surse, hoţii ar fi încercat să-l bage în portbagaj, dar acest lucru nu a fost confirmat de anchetatori.