Atac mafiot în Oradea. Patru maşini au fost incendiate

Patru mașini incendiate la Oradea! Două dintre autoturisme au fost distruse în totalitate. Poliția a deschis o anchetă după ce pompierii spun că focul a fost pus intenționat.

26 mai 2021, 13:17
Atac mafiot în Oradea. Patru maşini au fost incendiate

Atac mafiot în Oradea. Pompierii au intervenit seara trecută pentru stingerea unui incendiul care se manifesta la mai multe autoturisme. Două dintre autoturisme au ars în totalitate.

Pompierii au fost nevoiţi să intervină cu rapiditate întrucât exista pericolul ca focul să se extindă şi la alte patru autovehicule aflate în apropiere.

Citeşte şi: Incendiu puternic la un bloc din Eforie. Pompierii intervin de urgenţă

„Cei 12 pompieri militari au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind în mai puțin de 15 minute, să lichideze focarele și să împiedice extinderea flăcărilor la celelalte mașini aflate în zona respectivă. În urma producerii evenimentului, două din cele patru autoturisme dezafectate la care se manifesta incendiul, au ars în întregime, al treilea, în proporție de 60%, iar cea de-a patra mașină a fost afectată în proporție de 10%”, a declarat maior ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru bihon.ro.

Din fericire, nu au existat victime.

În urma lichidării incendiului, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenţionat.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Bucureşti. Patru maşini au ars după ce una dintre ele a luat foc în mers VIDEO