Atac mafiot în Suceava. O explozie a avut loc în curtea unui bărbat din Straja

O explozie a avut loc joi dimineaţă în curtea unui bărbat din Straja, judeţul Suceava. Este vorba de locuința unui bărbat care are mai multe probleme cu legea. Din primele informații este vorba de un atac de intimidare, probabil pentru neplata unor datorii.

02 dec. 2021, 15:52
Atac mafiot în Suceava. O explozie a avut loc în curtea unui bărbat din Straja

Atac mafiot în Suceava. O explozie a avut loc în curtea unui bărbat din Straja. Primele date arată că este vorba despre este o acțiune de intimidare menită să facă victima să-și plătească niște datorii.

În urma exploziei, mai multe geamuri ale locuinţei bărbatului s-au spart. În acest caz se fac cercetări pentru distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Deocamdată nu se știe dacă este vorba de un dispozitiv artizanal sau dacă este vorba de o grenadă defensivă.

La fața locului au mers criminaliștii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava, dar și reprezentanții Serviciului Român de Informații. Potrivit monitorulsv.ro, anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca atacul de astăzi să aibă legătură cu contrabanda de ţigări.