Atac mafiot la Baia Mare. Un poliţist a fost snopit în bătaie în mijlocul străzii, de faţă cu soţia VIDEO

Un polițist din Baia Mare a fost blocat în trafic de o altă mașină din care au coborât patru indivizi care l-au snopit în bătaie și s-au făcut nevăzuți! Totul s-a întâmplat în fața soției, care a sunat disperată la 112.

08 apr. 2021, 10:37
Atac mafiot la Baia Mare. Un poliţist a fost snopit în bătaie în mijlocul străzii, de faţă cu soţia VIDEO

Alexandru Varga, poliţist local din Baia Mare, a fost luat la bătaie în timp ce se întorcea acasă, la volanul maşinii personale împreună cu soţia. La un moment dat, într-o zonă luminată pe strada sus-amintită, un individ a aruncat un bolovan în parbrizul maşinii, obligându-l să oprească. În acel moment un BMW negru l-a blocat, iar din interior au coborât patru indivizi, care l-au luat la bătaie, după cum scrie vasiledale.ro.

Soţia a sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor indivizii au dispărut. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean, în această dimineaţă fiind supus unei intervenţii chirugicale, datorită leziunilor grave.

Citeşte şi Poliţist bătut în timpul intervenţiei. Agresorul este cercetat pentru ultraj

Sursa citată scrie că bătaia primit avea legătură cu faptul că în urmă cu aproximativ un an se pare că poliţiştii au prins mai multe persoane acuzate de furt. Într-un comunicat al IPJ maramureş se arată următoarele: „La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare.

Bărbatul a relatat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grănicerilor, dinspre Mihai Eminescu, a observat o persoană, care a aruncat cu o piatră înspre mașina sa. Ulterior, aceasta, împreună cu alte trei persoane, l-ar fi agresat pe bărbatul de 51 ani. Posibilii agresori nu au mai fost găsiți la fața locului.

Citeşte şi Un şofer din Ţăndărei a făcut ravagii: a lovit o poliţistă cu maşina şi a bătut un jandarm. Motivul banal de la care a pornit scandalul

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. A rămas sub supraveghere medicală și pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare”. Ulterior s-a dovedit că Alexandru Varga, poliţist local, a fost cel luat la bătaie.


loading...