Atac sângeros în Italia. Cinci persoane, înjunghiate de un refugiat somalez. Un copil, printre victime

Scene de coşmar în oraşul Rimini din Italia. Cinci persoane, printre ele şi un copil, au fost înjunghiate de un refugiat din Somalia.

12 sept. 2021, 17:07
Atac sângeros în Italia. Cinci persoane, înjunghiate de un refugiat somalez. Un copil, printre victime

Atac sângeros în Italia, comis de un tânăr de 26 de ani din Somalia într-un autobuz. Bărbatul călătorea fără bilet şi a devenit agresiv în momentul în care două controloare i-au cerut să-i arate tichetul.

Individul le-a atacat pe cele două femei. Pe una dintre ele a rănit-o în zona gâtului, iar pe cealaltă la umăr. Potrivit martorilor, agresorul striga fraze neînţelese, notează Agerpres.

 

În momentul în care şoferul autobuzului a deschis uşile autobuzului, atacatorul a fugit către faleza mării. Acolo a mai ameninţat mai mulţi automobilişti şi a rănit alte trei persoane, printre care şi un copil în vârstă de şase ani. Copilul a fost rănit tot la gât şi este internat în stare foarte gravă, conform sursei citate.

foto: ilrestodelcarlino.it

Citeşte şi: Marea Britanie renunță la pașaportul COVID: ‘Multor oameni, instinctual, nu le place ideea’

Atacatorul a fost în cele din urmă arestat după o lungă urmărire. Conform primelor date ale anchetei nu există indicii că el ar avea legături cu medii teroriste sau extremiste, iar autorităţile încearcă acum să determine motivaţia atacului său.

foto: ilrestodelcarlino.it

Migrantul somalez a sosit cu câteva luni în urmă în Italia, unde a cerut statutul de refugiat. El era găzduit într-un centru al Crucii Roşii şi, conform unor martori, a manifestat o atitudine agresivă.

Citeşte şi: Cum va afecta lumea sfârșitul pandemiei de COVID. Bill Gates prezice ce se va întâmpla după criză