Atac sângeros în Londra: un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat pe stradă

Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă, în vestul Londrei, miercuri după amiază, în Battersea, în sud-vestul Capitalei britanice. Victima se află în stare gravă, la spital şi se zbate între viaţă şi moarte.

03 iul. 2019, 18:13
Atac sângeros în Londra: un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat pe stradă

Scotland Yard-ul a fost solicitat în Latchmere Road, în Battersea, la ora locală 02:45 pm, oră la care victima a fost transportată la spital după atac.

Deocamdată, nu s-a făcut nicio arestare legată de acest eveniment. În urma atacului, mai multe străzi din zona în care s-au petrecut faptele au fost interzise temporar publicului, anunţă presa britanică.

Recent, în Londra s-au petrecut mai multe atacuri cu arme albe. Aceste evenimente violente au prilejuit o serie de dezbateri privind declinul semnificativ al siguranţei publice, în anii recenţi, în Marea Britanie. Astfel, în 2018 s-au raportat 285 de înjunghieri mortale în Anglia şi Ţara Galilor – cel mai mare nivel de peste 70 de ani.

Poliţia Metropolitană a informat că, până acum, Poliţia Metropolitană a numărat până acum 67 de crime în Londra, în 2019. 

Miercuri, un băieţel nou-născut, după ce mama lui, care era în luna a 8-a de sarcină, fusese înjunghiată mortal, nu a supravieţuit.

Poliţia metropolitană a arestat doi suspecţi, dar, în lipsă de probe, i-a eliberat.