ATAC SÂNGEROS în plină stradă, în Capitală. Un bătrân a fost bătut şi i s-a furat suma de 50000 de lei. Cum au acţionat tâlharii

Atac sângeros în capitală. Un bătrân a fost lovit şi tâlhărit de doi bărbaţi care au fugit cu suma de 50.000 de lei pe care-i avea asupra lui. Cei doi atacatori au fost prinşi. 

RomaniaTV.net
08 iul. 2018, 06:39
ATAC SÂNGEROS în plină stradă, în Capitală. Un bătrân a fost bătut şi i s-a furat suma de 50000 de lei. Cum au acţionat tâlharii

Bărbatul de 73 de ani le-a povestit poliţiştilor că a plecat lla poştă cu suma de 50000 de lei pentru a cumpăra titluri de proprietate, informează România TV. A apucat să facă tranzacţia şi a plecat înapoi spre casă. Nu şi-a dat seama că doi indivizi îl supraveghează îndeaproape. Când au găsit momentul propice, aproape de intrarea în bloc, aceştia l-au atacat pe bătrân, l-au lovit în cap şi i-au luat suma de 17000 de lei şi titlurile de proprietate. 

Citeşte şi Bătrân omorât în bătaie de chiriaş

Păgubitul s-a dus imediat la poliţie şi a declarat anchetatorilor ce s-a întâmplat, şi semnalmentele tâlharilor. Oameni legii au mers la faţa locului şi au refăcut traseul pe unde a mers bărbatul şi au găsit camere care supravegheau acele zone. Astfel, în baza imaginilor au reuşit să îi identifice pe cei doi bărbaţi, unul din Bucureşti, altul din Giurgiu, unul dintre ei având antecedente penale, respectiv a fost eliberat în 2015 din închisoare, fiind condamnat pentru omor. Ambii bărbaţi au fost duşi la audieri la secţia 15 şi au fost reţinuţi.