Atac SÂNGEROS într-un bar din Năvodari. Un fost poliţist local a ÎNJUNGHIAT opt persoane VIDEO

Opt tineri din Năvodari au ajuns la spital după un scandal pornit într-un bar, în urma unei dedicaţii muzicale. După ce a băut câteva pahare bune, supărat că nu îi place ce aude, un tânăr a scos cuţitul şi a lovit în stânga şi în dreapta. Agresorul este un fost poliţist local, dat afară din cauza altui scandal.

22 dec. 2013, 12:17
Atac SÂNGEROS într-un bar din Năvodari. Un fost poliţist local a ÎNJUNGHIAT opt persoane VIDEO

Opt persoane au fost înjunghiate, iar cinci dintre ele au avut nevoie de internare, iar unul dintre ei, care este în stare mai gravă, a fost admis la terapie intensivă.

Scandalul a pornit la ora două dimineaţa, când toţi din bar băuseră bine. Unul dintre petrecăreţi s-a supărat din cauza unei dedicaţii. Aşa că pentru el a fost prilej numai bun să îşi regleze conflictele mai vechi.

„A inceput să scoată cuţitul, a închis ochii şi a început să taie pe toată lumea şi în stânga şi în dreapta. Inclusiv pe prietenii lui şi pe noi. Eu când l-am văzut că a scos cuţitul, l-am prins din spate şi în timpul acela m-a înjunghiat în piciorul stâng. A ieşit afară, s-a înjunghiat şi a aruncat cuţitul”, a povestit una dintre victime.

Cel care a pornit scandalul susţine însă că el a fost o victimă şi că rivalii au venit în gaşcă să îl atace.

„A apărut o gaşcă de 10 persoane înarmate care au început să sară la bătaie. Au folosit cuţie. Au tăiat mai multe persoane au fost înjunghiate. Am ajuns cu toţii la spital aici”, a spus bărbatul, un fost poliţist local în Năvodari, care a rămas fără slujbă în urma unui alt scandal. El este cercetat acum pentru tentativă de omor.