ATAC SÂNGEROS. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în gât

Scandal sângeros în fața unui club de noapte din Botoșani. Un tânăr de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în gât. Totul s-a întâmplat în urma unui conflict izbucnit între două grupuri de tineri.

26 dec. 2019, 12:10
ATAC SÂNGEROS. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în gât

Conflictul a avut loc în parcul din zona Casei Tineretului între două grupuri de tineri cu vârste între 20 și 30 de ani, în busculada creată, unul din ei a fost înjunghiat în gât, scrrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi Accident mortal în Ajun de Crăciun. Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o maşină

O patrulă de Poliție de la Biroul de Ordine Publică i-a acordat acestuia primul ajutor, solicitând imediat intervenția unei ambulanțe cu medic. Tânărul a fost dus de urgență la spital, cu o sângerare masivă, starea lui fiind critică.

Mai multe echipaje de poliție și jandarmi au mers la fața locului, fiind duși la audieri opt tineri. „Pentru moment se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. În vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor care se impun”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.