Atac TERORIST în Israel: Un palestinian a împuşcat mortal doi israelieni şi a rănit încă unul

Un palestinian a împuşcat mortal doi israelieni şi l-a rănit pe al treilea, duminică, într-un parc industrial din apropierea unei aşezări israeliene din Cisiordania, potrivit armatei israeliene. Criminalul  lucra în fabrica unde a avut loc incidentul.

07 oct. 2018, 10:27
Atac TERORIST în Israel: Un palestinian a împuşcat mortal doi israelieni şi a rănit încă unul

Autorităţile medicale au spus că un bărbat şi două femei au fost împuşcaţi în zona industrială Barkan, unde sunt angajaţi de către companii cu capital israelian aproximativ 5.000 de palestinieni.

Bărbatul şi una dintre femei au murit din cauza rănilor, în timp ce a doua femeie este spitalizată în afara pericolului.

„A fost un atac terorist serios”, a transmis armata într-un comunicat. Atacatorul a fost identificat – este vorba despre un palestinian în vârstă de 23 de ani dintr-un sat din Cisiordania. El este încă liber.

Camerele video de supraveghere au suprins imagini cu bărbatul înarmat cu o puşcă fugind pe scări şi afară din clădire.

Parcul industrial Barkan se află în imediata apropiere a localităţii cu acelaşi nume şi a fost înfiinţat la începutul anilor 1980.

Cele mai multe state consideră ilegale aşezările Israelului pe teritoriul ocupat în timpul războiului din Orientul Mijlociu din 1967. Israelul nu este de acord cu aceste afirmaţii.