ATAC TERORIST la Ambasada Franţei din Roma. Un plic a EXPLODAT

Un colet care a fost trimis la Ambasada Franţei din Roma a explodat, după ce un angajat al instituţiei l-a desigilat, autorităţile deschizând o anchetă pentru un posibil atac terorist.

13 aug. 2015, 18:00
ATAC TERORIST la Ambasada Franţei din Roma. Un plic a EXPLODAT

Un plic a fost expediat pe adresa Ambasadei Franţei din Italia, cu sediul în Roma, iar după ce a fost desigilat de un angajat al instituţiei a explodat, potrivit New Indian Express.

Citeşte şi ATAC ARMAT la Barcelona. Un bărbat a deschis focul pe Rambla. Două persoane sunt rănite

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, când plicul a fost găsit de o femeie, angajată a ambasadei, în timp ce sorta scrisorile sosite pe adresa instituţiei cu sediul în Palatul Farnese din centrul Romei. În momentul în care a desigilat scrisoarea, aceasta a izbucnit în flăcări, în faţa femeii.

Am văzut flacăra şi imediat m-am gândit că este o bombă„, a victima.

Clădirea a fost evacuată de urgenţă. Femeia, aflată în şoc, nu a suferit nicio rană, dar a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. Ambasadorul Franţei în Italia, Catherine Colonna, a fost informată imediat despre incident. Înăuntrul plicului nu se afla niciun mesaj şi până în prezent nimeni nu a revendicat atacul.

Citeşte şi ATAC TERORIST la Suruc. Turcia a cerut consultări NATO pe teme de securitate

Angajaţilor ambasadei li s-a solicitat să nu mai atingă alte scrisori în cazul în care au fost expediate mai multe colete explozive, iar autorităţile italiene anchetează cazul.