Atacul bărbatului drogat în scara unui bloc din Capitală. A spart geamurile, a aruncat cu ghivece, a dat cu ranga în uși. Oamenii sunt terifiați, imagini șocante!

Momente de panică în Capitală! Un individ drogat a intrat într-un bloc din sectorul 2 al Capitalei, a spart geamurile de la intrare, a aruncat ghivece, a dat cu ranga in uși și a terorizat întreg blocul.

29 iul. 2022, 12:47

Un bărbat de 35 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice și drogurilor, a intrat, în noaptea de joi spre vineri, într-un bloc de la Ștefan cel Mare, Sectorul 2 al Bucureștiului, și a făcut haos. A distrus tot ce i-a ieșit în cale și i-a terorizat pe toți vecinii.

Bărbatul a intrat în bloc în jurul orelor 3.30 – 4.00 dimineața, a spart geamurile de la intrare, a luat liftul până la etajul 7 și a stricat toate obiectele pe care le-a găsit, ghivece de flori, oglinzi, obiecte de mobilier. A bătut cu ranga în ușile locatarilor, a vopsit unele uși cu culoarea verde. La un moment dat, bărbatul s-a tăiat într-un obiect ascuțit și a lăsat numai pete de sânge pe jos. Pagubele produse în blocul respectiv sunt uriașe.

Locuitorii blocului au ieșit speriați din apartamente să vadă ce se întâmplă. Au mărturisit că nu au văzut în viața lor așa ceva. „Mamă, e plin de sânge aici, ești nebun, mamă…vezi că e sânge, vai de capul meu, a ataiat în asta mă….mamă, vezi? e sânge…mamă.. uite și tu ce a făcut….bă, ești nebun, a aruncat și pe acolo? mamă…. deci cu ce să dăm pe aici, cu clor? uite si tu a tras cablurile.. s-a tăiat în alea pe acolo”, a spus un martor.

Polițiștii au sosit la fața locului și au stat de vorbă cu martorii. Potrivit primelor informații, cel care a făcut dezastru în bloc ar fi un om al străzii. Bărbatul a ajuns ulterior la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale, iar ulterior va fi dus în fața anchetatorilor.

Citește și Panică uriașă într-un parc din Călărași. Trei adolescenți au ieșit să tragă cu pistolul

Citește și Scene de noaptea minții filmate în cimitir. Au umplut un cavou cu apă și s-au bălăcit printre lumânări și cruci