Atacul terorist din Westminster. Ultimele imagini cu Andreea Cristea, românca ucisă în atentat FOTO

Audierile în cazul atacului terorist de la Westminster au continuat miercuri, când judecătorii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care Andreea Cristea, românca ucisă în atac, a fost lovită cu mașina și aruncată în râul Tamisa.

13 sept. 2018, 09:48

Potrivit Sky News, în imaginile prezentate la tribunal, se vede cum Andreea Cristea se plimba pe pod împreună cu iubitul ei, Andrei, scrie digi24.ro. Cu doar câteva secunde înainte să fie atacată, tânăra a făcut câteva poze cu aparatul său foto, în care a surprins traficul de pe pod.

Citeşte şi Focuri de ARMĂ în Londra. Trei persoane au fost rănite

Tânăra este apoi lovită în plin de mașina condusă de Khalid Masood și aruncată peste pod, în apă.

Judecătorii au putut asculta și primele apeluri ale martorilor îngroziți la numărul de urgență. Aceștia vorbesc despre o femeie care se află în apă. Camerele de supraveghere au surprins și eforturile echipajului de salvare pentru a recupera trupul româncei, care a fost scos din apă cu ajutorul unui cârlig.

Andreea Cristea a fost transportată de urgență la spital, dar s-a stins din viață două săptămâni mai târziu, când a fost deconectată de la aparate.

Andreea Cristea a fost a cincea victima atacatorului Khalid Masood, care a intrat cu mașina în mulțime, după care a înjunghiat mortal un polițist. Acesta a fost împușcat de forțele de securitate, în fața Parlamentului britanic.


loading...
Partenerii noștri