ATENTAT în NISA: Şoferul camionului a aşteptat 9 ore înainte de atac. Nu era prea religios şi îi plăceau fetele şi salsa VIDEO

Publicat: Vineri, 15 Iulie 2016 17:14 // Actualizat: Vineri, 15 Iulie 2016 17:23 // Sursa: romaniatv.net

Şoferul camionului şi-a plănuit şi a aşteptat 9 ore până să comită atentatul de la Nisa, au precizat autorităţile franceze. Când poliţiştii l-au întrebat ce are în camion, el a spus că transportă îngheţată. Imediat după acest răspuns, el a pornit cu camionul şi a intrat în mulţimea care se afla pe stradă,  ucigând 84 de oameni şi rănind alte câteva zeci.

Foto: photo news

După ce şoferul şi-a parcat camionul în dreptul Premenadei, poliţia a vrut să îi cerceteze camionul şi l-a întrebat ce transportă în camionul său frigorific. "Livrez îngheţată", le-a răspuns el, apoi a trecut la fapte şi a pornit camionul intrând cu acesta pe trotuar şi călcând oameni, până când poliţiştii l-au neutralizat, scrie dailymail.co.uk.

Poliţiştii au fost luaţi pe nepregătite, însă ei au ignorat un posibil pericol de act de agresiune, deoarece camionul frigorific al atacatorului nu ar fi avut acces în acea zonă, ca şi alte vehicule de transport de mărfuri, în perioada vacanţei de vară, scrie aceeaşi publicaţie. Numai în mod excepţional, cu o autorizaţie specială, livrările cu vehicule tip camion ar fi fost permise în acea zonă.

Citeşte şi Românii răniţi în atentatul de la Nisa sunt din Buzău. Informaţii despre starea acestora

În ziua de 14 iulie, Ziua Franţei, străzile din Nisa au fost închise către orele 15:00, pentru festivităţile organizate cu acazia acestei zile speciale. În această perioadă, nicio maşină sau alt vehicul nu ar fi avut voie să intre sau să iasă din zona respectivă pe durata evenimentelor organizate.

Potrivit documentelor personale de identitate găsite în camionul cu care şoferul a acomis atacul, acestea aparţin lui Mohamed Lahouaiej Bouhel, un tunisian din Franţa, de 31 de ani. Vecinii l-au descirs ca fiind "un bărbat nu foarte religios", căruia "îi păceau fetele şi salsa". El avea trei copii.

 

 

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
18 Jan
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H