ATENTAT la Charlie Hebdo. O poliţistă româncă participă la căutarea teroriştilor

Într-o înregistrare video difuzată de NBC NEWS se vede că, printre forţele de ordine care acţionează pentru lichidarea teroriştilor din Paris, se află şi o poliţistă din Romania.

08 ian. 2015, 14:31
ATENTAT la Charlie Hebdo. O poliţistă româncă participă la căutarea teroriştilor

Românca participă la acţiunile de căutare a teroriştilor în baza unui tratat de colaborare între autorităţile din ţara noastră şi autorităţile din Franţa.

La ora actuala sunt mobilizati 88.000 de politisti in intrega Franta pentru a asigura siguranta scolilor, a lacaselor de cult, a marilor magazine.

CITEŞTE ŞI ATENTAT TERORIST la PARIS. Povestea EMOŢIONANTĂ a poliţistului musulman care a fost ucis

Doi suspecți implicaţi în atacul sângeros de la revista Charlie Hebdo au fost localizaţi, joi dimineaţă, în Aisne, nordul Franţei, potrivit Le Parisien, în condiţiile în care poliţia franceză îi caută pe autorii atacului asupra săptămânalului satiric Charlie Hebdo, Cherif şi Said Kouachi.

CITEŞTE ŞI ATENTAT la Charlie Hebdo: Suspecţii s-au baricadat într-o casă. Trupele speciale, mobilizate

Joi a fost declarată „zi de doliu național” în Franța în memoria celor douăsprezece persoane ucise în atacul comis cu o zi în urmă la Paris împotriva sediului redacției publicației satirice Charlie Hebdo.

Douăsprezece persoane au fost ucise, printre care personalități de marcă ale săptămânalului Charlie Hebdo, caricaturiștii Charb, Cabu, Wolinski, Tignous și Honore, în timp ce alte unsprezece persoane au fost rănite, între care patru grav.


loading...