ATENTAT la NISA: O femeie refugiată din calea terorii a născut pe plajă, ca urmare a şocului

După atentatul de joi seară de la Nisa, pe plaja din dreptul restaurantului Ruhl Plage se aflau 1.500 de oameni. Toţi erau îngroziţi de cele întâmplate şi nu ştiau încotro să o apuce şi dacă mai urmează ceva sau dacă se pot considera scăpaţi. Din cauza sperieturii, o femeie însărcinată în luna a 9-a fost cuprinsă de chinurile facerii chiar pe plajă.

15 iul. 2016, 15:45
ATENTAT la NISA: O femeie refugiată din calea terorii a născut pe plajă, ca urmare a şocului

În mijlocul mulţimii, tânăra femeie care era însărcinată şi care venise pe Promenade des Anglais cu ocazia festivităţilor de Ziua Franţei, împreună cu soţul şi copiii ei, s-a prăbuşit pur şi simplu pe plajă, după cea au apucat-o durerile din cauza spaimei trăite în timpul atacului cu camion de pe Promenadă. 

Femeia era însărcinată în luna a 9-a şi au apucat-o contracţiile din cauza şocului. Oamenii au dus-o pe femeie în bucătăria restaurantului, unde era aer condiţionat şi unde a putut fi în siguranţă.

Citeşte şi ATENTAT la NISA: Fosta soţie a şoferului criminal, în custodia poliţiei

Întâmplător, printre cei care s-au refugiat pe plajă se afla şi un medic care i-a acordat asistenţă femeii timp de aproximativ o oră, până când echipele de salvare au preluat-o din restaurantul de pe plajă şi au dus-o la spital.