ATENTAT la NISA. PRIMA VICTIMĂ a atacului a fost o femeie MUSULMANĂ, mamă a ŞAPTE copii

Fatima Charrihi, o musulmană cu şapte copii ar fi fost prima victimă a carnagiul pe care Mohammed Lahouaiej Bouhlel, şoferul unui camion frigorific cu care acesta a intrat în mulţimea care se plimba pe Promenade des Anglais, a ucis 84 de persoane şi a rănit 202, potrivit celui mai recent bilanţ al victimelor. 

15 iul. 2016, 19:33

Fatima Charrihi era o femeie musulmană care purta văl islami. Femeia venise să vadă focurile de artificii organizate în Franţa, de Ziua Naţională. Ea a fost lovită şi strivită de camionul cu care suspectul terorist a intrat în mulţimea care se plimba pe Promenade des Anglais.

Femeia se afla acolo împreună cu familia ei. „A fost prima victimă. Fratele meu a încercat să o resusciteze, dar medicii ne-au spus că ea a murit pe loc”, a povestit unul dintre fiii ei, Hamza, care a ţinut să precizeze că mama sa „purta văl, practica Islamul moderat, nu cel pe care îl practică teroriştii”, scrie mirror.co.uk.

Citeşte şi ATENTAT la NISA. Procurorul Parisului: Este un ATENTAT, un act de TERORISM. Cine îl va revendica

„Ea a fost prima victimă, nu mai erau alte cadavre în jur, în afară de al ei”, a mai povestit fiul femeii.

Cel puţin 84 de persoane, inclusiv zece copii, şi-au pierdut viaţa în carnagiul din Nisa şi 204 au fost rănite, unii fiind în stare gravă, după ce camionul lui Mohamed Lahouaiej Bouhlel a proiectat camionul său de 25 de tone în mulţime.