Atentat la Nisa: Turnul Eiffel şi alte obiective din diferite ţări, iluminate în culorile Franţei, în memoria victimelor

Turnul Eiffel va fi iluminat în culorile drapelului francez, albastru-alb-roșu, pentru a aduce un omagiu victimelor de la Nisa, anunță EFE și presa din Franța. Şi alte ţări s-au solidarizat cu Franţa şi au iluminat în aceleaşi culori obiective emblematice.

15 iul. 2016, 18:00
Atentat la Nisa: Turnul Eiffel şi alte obiective din diferite ţări, iluminate în culorile Franţei, în memoria victimelor

După atentatul sângeros de joi seara, Primăria Parisului a anunțat că Turnul Eiffel va fi iluminat în culorile Franței începând de vineri seara și în următoarele trei zile cât este declarat doliu național. Această iluminare va putea fi văzută începând cu ora locală 22.30, informează Agerpres.

Celebrul monument parizian a arborat culorile albastru-alb-roșu și după atentatele din 13 noiembrie.

În atacul de la Nisa din seara de 14 iulie au fost ucise cel puțin 84 de persoane, iar aproximativ 50 de persoane au fost grav rănite.

Citeşte şi ATENTAT la NISA. Procurorul Parisului: Este un ATENTAT, un act de TERORISM. Cine îl va revendica

Dealtfel, obiective emblematice din lumea întreagă au fost iluminate în culorile Franței, albastru-alb-roșu, în semn de solidaritate cu poporul francez lovit de un nou atentat, așa cum s-a întâmplat și după atentatele de anul trecut de la Paris.