Atentate în Franţa: Cine sunt teroriştii? Tatăl şi fratele unuia dintre kamikaze, arestaţi

Tatăl și fratele unuia dintre kamikaze care au ucis 89 de persoane deschizând focul vineri seară în sala de concerte Bataclan din Paris au fost arestați sâmbătă seară și percheziții aveau loc la domiciliul lor, au declarat pentru AFP surse apropiate anchetei.

14 nov. 2015, 23:09
Atentate în Franţa: Cine sunt teroriştii? Tatăl şi fratele unuia dintre kamikaze, arestaţi

Operațiuni erau în curs de desfășurare la domiciliul tatălui acestui francez de 29 de ani din Romilly-sur-Seine (centru-est) și în locuința fratelui său din Bondoufle, în regiunea pariziană, potrivit acestor surse.

Între timp, în Franţa sunt alerte false cu bombă. Poliția a evacuat zona din jurul Turnului Eiffel și a parcului Champ de Mars din Paris, a declarat un martor pentru agenția Reuters sâmbătă seară.

Cordonul de securitate instalat de poliție pentru scurt timp în jurul Hotelului Pullman din arondismentul XV al Parisului a fost o alertă falsă, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului francez de Interne pentru agenția Reuters sâmbătă noapte, în timp ce autoritățile caută complici ai bărbaților înarmați care au comis un val de atentate vineri seară în capitala franceză.