Atentate în Franţa, efecte colaterale: Ar trebui să existe mai mulţi Kouachi. Sunteţi anafură pentru terorişti

Un bărbat de 34 de ani care i-a lăudat, când se afla în stare de ebrietate, pe fraţii Kouachi care au terorizat Franţa, a ajuns în închisoare.

13 ian. 2015, 10:46
Atentate în Franţa, efecte colaterale: Ar trebui să existe mai mulţi Kouachi. Sunteţi anafură pentru terorişti

Bărbatul fusese oprit de o patrulă rutieră, după ce făcuse un accident de maşină. La testare, poliţiştii au descoperit că bărbatul se urcase la volan în stare de ebrietate.

Poliţiştii i-au luat carnetul de conducere, moment în care bărbatul s-a enervat şi i-a insultat. „Ar trebui să existe mai mulţi Kouachi (în Franţa, n.r.) Sper ca voi să fiţi următorii. Sunteţi ca anafura pentru terorişti”, le-a spus şoferul turmentat poliţiştilor, făcând astfel aluzie la fraţii islamişti Kouachi care au atacat şi au ucis oameni în redacţia săptămânalului satiric Charlie Hebdo şi în alte două atacuri de amploare în Franţa, săptămâna trecută, scrie Le Figaro.

Citeşte şi ATENTATE FRANŢA. Cum s-au făcut de RÂS poliţiştii francezi în plină operaţiune antiteroristă VIDEO

Surse din Parchetul din Valenciennes (Nordul Franţei) au informat că bărbatul a fost condamnat, luni, la 4 ani de închisoare, nu atât atât pentru accidentul rutier pe care l-a provocat, cât pentru „laudele aduse (autorilor, n.r.) unui act terorist”, a explicat procurorul Parchetului din Valenciennes. 

Bărbatul aflat în stare de ebrietate la volan a lovit un alt vehicul  şi i-a rănit uşor pe fiica sa de 12 ani şi pe tatăl lui.