Atentatorul din Iaşi primeşte scrisori de dragoste la spitalul Socola

Oliver Stan, bărbatul care a detonat o bombă la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi, şi care se află internat la spitalul Socola din Iaşi, are o admiratoare secretă. Recent, acesta a primit o scrisoare de dragoste tocmai din Transilvania, pe care a citit-o cu sufletul la gură.

26 iul. 2013, 08:43
Atentatorul din Iaşi primeşte scrisori de dragoste la spitalul Socola

La poarta Spitalului Socola, acolo unde este internat atentatorul de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi, a fost expediată o scrisoare încărcată cu zeci de inimioare. Toată lumea a rămas mută de uimire când a văzut că epistola îi era destinată lui Oliver Stan, potrivit bzi.ro.

În trei pagini, bărbatului i-au fost transmise încurajări şi susţinere necondiţionată. Acesta a citit fiecare rând cu sufletul la gură, dar nu s-a decis dacă să-i răspundă sau nu admiratoarei.

Scrisoarea de la admiratoarea secretă i-a schimbat vizibil comportamentul. Bărbatul este mult mai liniştit şi a început să comunice cu specialiştii. Oliver Stan a redactat şi o scrisoare către un avocat, în care îşi exprimă nemulţumirile şi nedreptăţile care i s-au făcut de-a lungul vieţii.

Citeşte şi: Atentatorul din Iaşi avea o bombă realizată dintr-un proiectil din cel de-Al Doilea Război Mondial