ATENŢIE: Decathlon România retrage un articol de la Adidas. Au fost vândute 350.000 de produse!

Decathlon Romania si Roumasport SRL au notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) despre inceperea unei campanii de retragere a costumelor de baie Adidas InfiniteX 3 Stripes.

28 mart. 2019, 07:29
ATENŢIE: Decathlon România retrage un articol de la Adidas. Au fost vândute 350.000 de produse!

Produsele au fost vandute in Romania in perioada 1 ianuarie 2018 – 4 februarie 2019, potrivit ANPC.

Motivul retragerii este ca „liniile de pe marginea costumului nu sunt prinse bine si daca se desprind se pot bloca in diverse obiecte (…) cu potential de a cauza vatamari”.

„Au fost primite 175 de reclamatii din 350.000 de produse vandute. Nu au fost raportate accidente”, precizeaza Decathlon.

Mega Image a retras de la comercializare un întreg lot de produse preferate de români. Suspiciune de contaminare cu SALMONELLA

Actiunea de retragere voluntara se desfasoara pana la data de 22 septembrie 2019.

Astfel, fiecare client care are produsul inregistrat pe cardul de fidelitate Decathlon va fi contactat prin posta sau pe mail. Clientii care au achizitionat produsul isi vor primii bani inapoi.

„De asemenea, un anunt privind retragerea produsului va fi afisat in magazinele Decathlon din Romania si pe website-ul www.decathlon.ro. Aceasta defectiune va fi corectata prin rambursarea costului produsului. Costurile reparatiei vor fi suportate de catre distribuitor”, mai precizeaza distribuitorul.