Atenţie la ce cumpăraţi. Sute de mii de prezervative uzate, spălate şi reciclate pentru a fi revândute au fost confiscate în Vietnam

Poliția din Vietnam a confiscat 324.000 de prezervative uzate care erau reciclate pentru a fi vândute din nou.

24 sept. 2020, 10:14

Muncitorii din fabrică aveau sarcina de a spăla şi curăța contraceptivele din cauciuc înainte de a le remodela cu dildo-uri din lemn. Prezervativele erau apoi reambalate, înainte de a fi revândute publicului și se presupune că mai multe mii deja au ajuns pe piață și au fost cumpărate.

Pham Thi Thanh Ngoc, 33 de ani, proprietara depozitului, a fost arestată, iar la interogatoriu a susținut că primea prezervative o dată pe lună, de la o persoană necunoscută. Ea curăța, usca și sorta prezervativele înainte de a le vinde din nou publicului ca și cum ar fi noi, potrivit site-ului local de știri VN Explorer, preluat de Daily Mail.

Citeşte şi Coronavirus „dăunează” grav vieţii sexuale. O companie gigant se plânge că vânzările la prezervative au scăzut dramatic

Prezervativele au fost confiscate ca probe, dar vor fi distruse în scurt timp, deoarece sunt considerate deșeuri medicale periculoase. În total au fost confiscate aproximativ 324.000 de prezervative, în greutate de 360 kg. Operațiunea s-a desfășurat în provincia Binh Duong din sudul Vietnamului.