Atenţie la ce cumpăraţi! Un supermarket din Capitală vinde pui expiraţi VIDEO

Pui expiraţi de trei zile într-un supermarket din cartierul bucureştean Pantelimon. În frunte cu şeful raionului, angajaţii magazinului recunosc faptul că nu este prima dată când apar produse expirate la vânzare.

26 dec. 2011, 13:11
Atenţie la ce cumpăraţi! Un supermarket din Capitală vinde pui expiraţi VIDEO

Supermarketul este deschis după două zile de pauză. Raionul de pui şi produse din pui este aglomerat încă de la prima oră. Caserolele cu pulpe, piept şi aripi arată rău, deşi majoritatea sunt în termen. Unul din pui a expirat de trei zile. Cumpărătorii îl privesc strâmbând din nas.

Jurnaliştii de la România TV cer explicaţii angajatei de la raion. Femeia dispare cu caserola cu pui şi îşi alertează şeful. Acesta admite că pe rafturi mai apare şi marfă alterată. „Sincer, nu pot să-mi dau seama cum a rămas. S-au mai întâmplat de-astea”, a spus şeful raionului din supermarket.

Jurnaliştii se împrietenesc cu şeful raionului, iar acesta le vinde secretul mirosurilor bizare din magazin. „Când taie puii dimineaţa, nu-i lasă să se refrigereze. Este proaspăt-proaspăt, expiră peste trei zile, dar se schimbă la culoare pentru că intră în contact cu aerul”, a declarat şeful raionului.