Atenţie la ce vreţi de la cofetărie! Un tort MONSTRUOS a stricat o petrecere de logodnă FOTO

Proprietara unei cofetării dintr-un oraş din Noua Zeelandă s-a supărat extrem de tare pe o clientă care nu i-a oferit detalii despre cum să arate tortul pentru logodnă, astfel că a creat o prăjitură de o formă îngrozitoare.

07 ian. 2014, 18:25

Un maestru cofetar a trimis la o petrecere de logodnă un tort mai puţin obişnuit, pentru „a-i preda o lecţie” clientului, pentru că nu i-a oferit suficiente detalii cu privire la realizarea acestuia. Mireasa a scos un ţipăt de groază atunci când a a văzut forma prăjiturii, care, în plus, avea înfiptă în vârf un steguleţ pe care scria: „Mănânci rahat!”.

Emma McDonald, proprietarul respectivei cofetării, din Southland (Noua Zeelandă) şi autoarea sinistrei glume, a declarat că una dintre clientele sale a câştigat un voucher pentru un tort, obţinând o reducere de 30 dolari.

Numai că atunci când i-a cerut detalii miresei, Micaela Harris, despre cum să arate tortul, a întâmpinat mari greutăţi. Enervată peste măsură, Emma McDonald a făcut un tort în formă de excremente umane.

Ea şi-a postat „opera” pe Facebook, însoţită de un text extrem de critic la adresa clientei. Imediat o mulţime de utilizatori şocaţi au postat o serie de comentarii revoltătoare, şterse de titulara paginii.