Atenţie la cum te îmbraci. Greşeli vestimentare care te îmbătrânesc

Sfaturile de genul "Nu ar trebui să porţi asta", venite din partea specialiştilor în modă, există pentru un motiv: să te ajute să arăţi şi să te simţi excelent îmbrăcat, cu stil, însă, în acelaşi timp, confortabil. Iată însă care sunt celelalte reguli care te ajută să pari mai bătrân/ă decât eşti în realitate.

12 dec. 2014, 21:02
Atenţie la cum te îmbraci. Greşeli vestimentare care te îmbătrânesc

1. Sutienul nepotrivit

Studiile spun ca 85% dintre femei poarta masura gresita la sutien. Atunci cand porti un sutien care ti se potriveste perfect, sanii se vor ridica si vor crea impresia de siluta zvelta. Daca nu esti sigura de masura ta, cere sfatul unui angajat al departamentului lenjerie.

2. Pantaloni trei sferturi evazaţi

Pantalonii trei sferturi pot fi foarte draguti si functionali, insa cu cat sunt croiti mai pe picior cu atat mai bine. In timp ce pantalonii lungi, evazati, sunt foarte sic, cei trei sferturi evazati taie linia piciorului si te fac sa pari o batranica.

3. Îmbrăcăminte din jerse

Jerseul este un material foarte conforbabil si convenabil. Insa nu-l folosi daca vrei o tinuta mai speciala. Doar daca n-ai o silueta de invidiat. Altfel, jerseul se lipeste de corp si iti scoate in evidenta si ceea ce vrei sa ascunzi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO