Atenţie! Mai mulţi români au primit amenzi de peste 10 milioane prin poştă după ce au parcat în benzinării!

Mai mulți români au primit amenzi din partea unui celebru lanț de benzinării care este prezent și pe piața din România, pentru că au parcat în benzinărie fără să facă nici un fel de consumație.

05 feb. 2019, 06:51
Atenţie! Mai mulţi români au primit amenzi de peste 10 milioane prin poştă după ce au parcat în benzinării!

Pentru moment se pare că vizate sunt persoanele din zona Linz. Amenda primită este de 231.30 euro. Până în acest moment este vorba despre cel puțin doi români care au primit o astfel de amendă.

Din informațiile furnizate de Erich Mocanu, fondatorul organizației AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria și Germania, amenzile sosesc prin poștă și sunt trimise de un avocat al marii companii.

„Amenda vine prin poștă și conține tot: număr de înmatriculare, data la care s-a întâmplat. Chiar nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva.  O să merg în Austria și o să mă fac că nu-mi găsesc portofelul în benzinărie și o să plec. Sunt foarte curios că se va întâmpla. Este inacceptabil așa ceva, după ce Austria a tăiat și alocațiile românilor vine și cu o astfel de măsură,” a spus Erich Mocanu pentru Stiridiaspora.ro.

COD RUTIER 2019: Schimbare majoră, cine face această greşeală riscă să-şi piardă maşina. Avertisment pentru şoferi