Atenţie mare. Cum acţionează spărgătorii de locuinţe în Bucureşti

Şase persoane, care s-au prezentat ca fiind angajați ai Primăriei Sector 1, au fost surprinse de locuitorii din cartierul Pajura în timp ce încercau să obțină informații despre prezența locatarilor la domiciliu. Toţi şase au fost reţinuţi fiind suspecţi de furt.

02 apr. 2015, 13:27
Atenţie mare. Cum acţionează spărgătorii de locuinţe în Bucureşti

Primăria Sectorului 1 avertizează locuitorii comunității din această zonă administrativă că o serie de persoane se recomandă, în fals, ca fiind angajați/reprezentanți ai autorității locale.

O astfel de situație a avut loc în cursul zilei de miercuri, 1 aprilie 2015, când șase persoane, care s-au prezentat ca fiind angajați ai Administrației Domeniului Public Sector 1, au fost surprinse de locatarii unui imobil din cartierul Pajura în timp ce încercau să obțină informații despre prezența locatarilor la domiciliu.

Locatarii au sesizat Poliția, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului. Cele șase persoane care se prezentau ca fiind angajați ai Administrației Domeniului Public Sector 1 au fost reținute de Poliția Locală Sector 1 și predate Poliției Naționale, aceștia fiind suspecți de furt.

Primăria Sectorului 1 face precizarea ca angajații Administrației Domeniului Public poartă uniforme distinctive în momentul în care desfășoară lucrări în perimetrul blocurilor.

În situația în care una sau mai multe persoane se recomandă ca fiind reprezentanți ai Primăriei Sectorului 1, vă rugăm să le solicitați legitimația de serviciu. În caz contrar, vă recomandăm să apelați serviciul Poliției Locale la numărul de telefon 021/9540.