ATENŢIE, ŞOFERI! Blocarea roţilor în parcările supermarketurilor este ilegală. Şoferii sunt îndemnaţi să sune la Poliţie

Publicat: Joi, 05 Decembrie 2019 11:03 // Actualizat: Joi, 05 Decembrie 2019 11:03 // Sursa: romaniatv.net

Blocarea roţilor de către firmele care au contract cu supermarketuri constituie o practică ilegală, informează reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Foto: adevarul.ro

Comisia de Circulaţie a municipiului Timişoara s-a întrunit de urgenţă, pentru a analiza faptul că unele centre comerciale şi supermarket-uri practică blocarea roţilor autovehiculelor, pentru ca mai apoi să percearcepă taxe de deblocare, scrie adevarul.ro.

Citeşte şi Scene şocante în faţa unui supermarket din Capitală. Un copil de 13 ani a înjunghiat un tânăr

„Având în vedere cele semnalate somăm public centrele comerciale/supermarket-urile care practică blocarea roţilor autovehiculelor în parcările lor, parcări care nu au acces controlat, ca în termen de 24 de ore să renunţe la aceste practici. În caz de neconformare, Comisia de circulaţie îşi rezervă dreptul de a retrage avizele emise şi a proceda la începerea demersurilor legale pentru închiderea acceselor, precum şi de a sesiza Poliţia Română şi Parchetele competente", a transmis Culiţă Chiş, vicepreşedintele Comisi de Circulaţie din Primăria Timişoara.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 dec 18:17
Răspunde | Votează email 0 email
toxic_justice
Ce mizerie de tara.
1
EUR
4.7792
RON
19 Jan
noapte -1 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H