Atenţie, şoferi! Plata prin SMS a Peajului si a Rovinietei, suspendată temporar UPDATE

Peajul şi Rovinieta nu au putut fi achiziţionate prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă din cauza unor probleme tehnice, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii printr-un comunicat.

07 iul. 2019, 12:31
Atenţie, şoferi! Plata prin SMS a Peajului si a Rovinietei, suspendată temporar UPDATE

UPDATE: Plata prin SMS a Peajului şi a Rovinietei a fost reluată ca urmare a remedierii problemei tehnice, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Sistemul permite însă achitarea Peajului şi a Rovinietei la ceilalţi operatori printre care şi la benzinării, precizează compania de drumuri.

„Vă reamintim că, în cazul în care din diverse motive aţi efectuat trecerea podurilor dunărene fără a achita PEAJ, puteţi plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii. Precizăm însă că trebuie să achiziţionaţi Rovinieta înainte de a pleca la drum şi puteţi achita acest serviciu inclusiv la benzinării. Dăm asigurări că facem toate eforturile pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil”, precizează CNAIR.