Atenţie, şoferi! Se circulă în coloană la ieşirea de pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti spre centura Capitalei UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi la ora 12.30, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti - Bucureşti, se circulă în coloană la ieşirea de pe autostradă către DN Centura Bucureşti, pe banda de decelerare.

13 dec. 2016, 11:06
Atenţie, şoferi! Se circulă în coloană la ieşirea de pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti spre centura Capitalei UPDATE

Pe DNCB numărul de autovehicule este foarte mare pe tronsonul Bragadiru – A1 – Chitila, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat. Implicit, centura nu poate prelua în condiţii optime fluxul de trafic de pe autostradă, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

UPDATE CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 13:45, pe autostrada A1 , pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 100+500 de metri, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale. Circulaţia era restricţionată pe prima bandă, autovehiculele fiind redirecţionate pe banda numărul doi, din cauza unei semiremorci care rămăsese imobilizată pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă.

Tot pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 100+500, circulaţia a fost restricţionată pe prima bandă, autovehiculele fiind redirecţionate pe banda numărul doi. În intervalele orare 9:15-9:19, 9:37-9:49 şi 10:18-10:30, traficul rutier a fost întrerupt pentru ridicarea unui ansamblu de vehicule care rămăsese imobilizat pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă, după ce a derapat în această dimineaţă.