ATENŢIE, ŞOFERI! Un român a rămas fără maşină la graniţa cu Bulgaria. Habar nu avea ce conduce!

Un cetățean român a fost lăsat fără mașina sa de lux, un Ranger Rover Sport, la punctul de trecere al frontierei Negru Vodă. Bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a prezentat la vamă pentru efectuarea formalităților de frontieră, cu intenția de a trece granița în Bulgaria.

07 ian. 2020, 19:22
ATENŢIE, ŞOFERI! Un român a rămas fără maşină la graniţa cu Bulgaria. Habar nu avea ce conduce!

Polițiștii de frontieră au descoperit că autoturismul său, un Range Rover Sport, estimat la aproape 19.000 de euro, este dat în sonsemn de autoritățile din Germania ca „bun căutat pentru confiscare”. Confruntat de către polițiștii de frontieră, românul a declarat că a achiziționat mașina fără să fi verificat dacă aceasta este căutată sau nu de către autorități.

Conform protocolului, autoturismul a fost confiscat pe loc de polițiștii de frontieră, acesta fiind reținut până la rezolvarea anchetei. Șoferul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, scrie Auto Bild.

Vameşii moldoveni au tăiat cu flexul bolidul de lux al unei românce. Incredibil, ce au găsit în podea, praguri şi lonjeroane VIDEO

Anul trecut au fost reținute 230 de autovehicule, dintre care 185 au fost autoturisme; unele dintre cele reținute au depășit valoarea de 100.000 de euro.

Puteți verifica dacă mașina pe care urmează să o achiziționați a fost furată pe site-ul Poliției Române. Tot ce trebuie să știți este codul unic de identificare (VIN). O altă verificare poate fi făcută pe StolenCars24, un site care ține evidența tutulor consemnelor date de autoritățile din statele europene.