Atenţionare de călătorie Grecia

Publicat: Luni, 04 Aprilie 2016 21:19 // Actualizat: Luni, 04 Aprilie 2016 21:19 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să tranziteze teritoriul Republicii Elene că, urmare a protestelor inițiate de grupuri de migranți din Orientul Mijlociu, aflați la zona de frontieră dintre Grecia și Macedonia, luni a fost închis de către protestatari drumul național Evzonoi - Salonic, în apropierea localității Polikastro.

"Conform informațiilor transmise de autoritățile de poliție elene, traficul — inclusiv un număr semnificativ de camioane înmatriculate în România și care traversează frontiera eleno-bulgară pe la punctul de trecere a frontierei Promahonas-Kulata — a fost deviat către localitatea Kilkis. Autoritățile elene nu au o estimare privind durata blocajului instituit de migranții care sunt blocați de mai multe săptămâni în zona localității de frontieră Idomeni, dintre Grecia și Macedonia, din cauza închiderii rutei balcanice de migrație", precizează MAE într-un comunicat transmis AGERPRES.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță", care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situații speciale.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 apr 21:38
...inițiate de grupuri de migranți din Orientul Mijlociu, aflați la zona de frontieră dintre Grecia și Macedonia, luni a fost Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
04 apr 21:38
... Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează...
04 apr 21:34
...Apr 04, 2016Atenţionare de călătorie Grecialun, Apr 04, 2016...
1
EUR
4.8024
RON
25 Feb
noapte 1 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H