Îţi mai aminteşti de Fizz? Cum s-a schimbat şi ce iubită sexy are FOTO

Avea masini care mai de care mai luxoase, cele mai frumoase femei si arunca zeci de mii de euro in cluburi. Anii au trecut, iar Bogdan Croitoru, alias Fizz, s-a maturizat si a preferat sa se retraga din showbiz, pentru a se ocupa de afaceri.

30 mart. 2014, 18:44

In urma cu 10 ani, Bogdan Croitoru lua ochii tuturor celor din showbiz prin videoclipuri opulente, haine de blana de mii de euro si masini care mai de care mai scumpe.

De trei ani insa, Fizz a preferat sa se retraga din lumina reflectoarelor si sa se ocupe de afaceri. Satul sa aiba in jur numai oameni care il „mancau” de bani, Bogdan s-a hotarat ca este cazul sa dea alt sens vietii sale, scrie Cancan.ro.

Astfel, Fizz s-a lasat de muzica, si-a deschis o afacere imobiliara, si-a vandut masinile scumpe si blanurile, iar asta pentru a calatori in diferite locuri ale lumii.

Au apus de mult vremurile in care Fizz se bucura de burlacie si poza alaturi de domnisoare sexy. Se pare ca artistul si-a gasit in sfarsit jumatatea, iar imaginile in care apare alaturi de iubita lui vorbesc de la sine. Cei doi par foarte fericiti!