ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul serii în Champions League

ATLETICO MADRID - JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Atletico Madrid și Juventus Torino se înfruntă astăzi, de la 22:00, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

20 feb. 2019, 18:17
ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul serii în Champions League

ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Atletico Madrid şi Juventus se întâlnesc în cel mai spectaculos meci de miercuri al optimilor de finală din Liga Campionilor.

ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: 

Atletico Madrid joacă pe Wanda Metropolitano cu Juventus. Până acum, cele două echipe s-au mai întâlnit doar de două ori în istorie. În sezonul 2014/2015, Atletico Madrid şi Juventus s-au întâlnit în grupele competiţiei. Câştig de cauză au avut jucătorii lui Diego Simeone, care au scos patru puncte din „dubla” cu torinezi, însă, Juventus a avut un parcurs excelent în fazele eliminatorii şi a ajuns să dispute finala, pierdută în faţa Barcelonei.

ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

 

Atletico Madrid îşi continuă evoluţiile oscilante din acest sezon. La finalul săptămânii trecute, echipa pregătită de Diego Simeone s-a impus la limită, scor 1-0, în deplasarea de la Vallecano şi şi-a încheiat seria slabă de rezultate. Înaintea succesului cu Rayo, Atletico Madrid pierduse două meciuri consecutive în La Liga. Mai întâi, a fost o înfrângere surprinzătoare în deplasarea de la Betis Sevilla, urmată apoi de un nou eşec, de această dată, pe propriul teren, în derby-ul Madridului, 1-3, cu Real.

ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING:

De partea cealaltă, Juventus vine după o serie excelentă de rezultate. Torinezii merg perfect în linia ofensivă şi au marcat 9 goluri în ultimele trei partide disputate, câte trei reuşite în fiecare meci. După eşecul la scor de neprezentare, din Cupa Italiei, de la Atalanta, Juventus a făcut un nou pas greşit, în Serie A, şi a remizat, 3-3, pe propriul teren cu Parma. Însă, acum, echipa lui Allegri are un moral excelent după victoriile cu 3-0 obţinute în meciurile cu Sassuolo şi cu Frosinone.

Juventus l-a pierdut pe Sami Khedira pentru meciul cu Atletico Madrid, din turul optimilor UEFA Champions League. Germanul de 31 de ani s-a antrenat marți alături de bianconeri, dar medicii i-au descoperit un ritm neregulat de bătăi ale inimii.

Astfel, Max Allegri a anunțat că liderul din Italia va da curând un comunicat, ținând cont că fostul campion mondial a rămas la Torino pentru alte investigații. Un prim diagnostic este aritmie atrială, boală care poate aduce complicații, în cazul în care nu e tratată.

Khedira mai are contract cu Juventus până în vara lui 2021. În acest sezon, germanul a marcat două goluri în cele 15 meciuri adunate în toate competițiile, în tricoul bianconerilor.

ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Mircea Lucescu l-a avut sub comandă pe Diego Simeone, omul care a dus Atletico Madrid în elita fotbalului european. Cei doi au colaborat în sezonul 1990/1991, la Pisa.

„Diego avea 20 de ani, iar din punct de vedere tehnic nu era un fenomen. Juca doar cu latul. Dar ştia să analizeze excepţional meciurile şi compensa prin inteligenţă. Acoperea foarte bine terenul şi le dădea indicaţii celor mai mari decât el. Mi-am spus că va deveni un antrenor foarte bun”, a declarat Lucescu pentru Gazzetta dello Sport.

ATLETICO MADRID – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: JUVENTUS E FAVORITĂ!

„Sunt 3 ani de când Juventus se apropie de trofeu. Acum îl au şi pe Ronaldo. Nu poate să nu ajungă cel puţin în finală. Şi în condiţiile în care în campionat are un avans mare, se poate dedica complet Ligii Campionilor.
Vor câştiga confruntarea cu Atletico. Nu va fi însă uşor, pentru că spaniolii sunt foarte buni să închidă spaţiile”, a conchis „Il Luce”.