Atletul care şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor şi-a luat supermaşină de 250.000 de euro

Oscar Pistorius, eliberat pe cauţiune la sfîrşitul săptămânii trecute, şi-a făcut cadou o supermaşină. Multiplul campion paralimpic, inculpat pentru uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, şi-a petrecut weekendul acasă la unchiul său, închis într-o cameră.

25 feb. 2013, 11:32
Atletul care şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor şi-a luat supermaşină de 250.000 de euro

Oscar Pistorius a vrut să se răsplătească pentru rezultatele excelente pe plan sportiv, obţinute anul trecut.

Astfel că în urmă cu o lună şi-a comandat un McLaren Spider, în valoare de aproape 250.000 de euro. Din păcate, nu se ştie cum se va bucura de bolidul de lux, după tragedia de Ziua Îndrăgostiţilor, când, accidental sau nu, şi-a împuşcat iubita. Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauţiune, vineri, la Pretoria, el urmând să compară din nou în faţa tribunalului la 4 iunie.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

Campionul infirm şi-a petrecut weekendul acasă la unchiul său, închis într-o cameră, iar apropiaţii se tem să nu recurgă la un gest extrem, informează România TV. Între timp, presa a dezvăluit că şi fratele său, Carl, are pe conştiinţă moartea unei femei, o motociclistă, pe care a ucis-o într-un accident rutier.

Carl a apărut în instanţă, separat, cu două zile înainte de eliberarea pe cauţiune a fratelui său.