Au apărut bancnotele de ZERO EURO. Află cum poţi să te îmbogăţeşti rapid

Publicat: Marţi, 07 August 2018 13:13 // Actualizat: Marţi, 07 August 2018 13:13 // Sursa: romaniatv.net

Da, aceste bancnote există în realitate, nu este vorba despre nicio păcăleală!. Deja germanii au descoperit avantajele acestui nou instrument financiar, iar tendinţa este în creştere.

Bancnotele de ZERO EURO au ajuns deja în Germania şi sunt foarte apreciate în această ţară. Aceste bancnote vor fi lansate cu ocazia aniversării Căderii Zidului Berlinului. Aceste bancnote sunt disponibile şi în exemplare ce înfăţişează Catedrala din Koln sau cele cu Grădina Zoologică din Duisburg, între altele.

De cealaltă parte a Rinului au devenit foarte populare, iar colecţionarii se bat pe aceste exemplare aparent fără valoare.

Chiar dacă germanii au "adoptat" aceastăbancnotă, trebuie precizat faptul că aceasta "s-a născut" de fapt în Franţa, din spiritul unui anteprenor foarte inspirat. Dornic să ofere suveniruri originale, el a propus ca bancnotele să fie însemnate cu imaginile unor monumente celebre franceze, cum sunt Arcul de Triumf sau cu Mont Saint-Michel, scrie presa franceză, potrivit BFMTV.

Secretul acestora este că fiecare bancnotă de ZERO EURO are totuşi un preţ. Aceasta se vinde cu 2 euro şi are un succes nesperat, iar ideea a fost valorificată, la propriu, cu mare succes şi chiar exportată.

Bancnotele au aceleaşi caracteristici ca şi cele "oficiale" tradiţionale şi sunt omologate de Banca Centrală Europeană. Numai hârtia din care sunt fabricate diferă.

Chiar dacă nu puteţi cumpăra nimic cu aceste bancnote de ZERO EURO, beneficiile pot fi enorme şi se pot vedea în scurt timp. Acestea pot fi revândute chiar şi cu o sumă de zece ori mai mare decât valoarea iniţială.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bancnota de ZERO EURO bancnote Franta Germania suveniruri vanzari online
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H