Au apărut IMAGINI cu accidentul din Iaşi, unde un AVOCAT MORT DE BEAT a spulberat doi oameni pe trotuar VIDEO

Imagini scandaloase au fost surprinse cu avocatul beat din Iaşi, care, a fugit după ce a ucis un om pe trotuar. O cameră video a surprins momentul în care victima a fost lovită şi abandonată pe şosea. Vă avertizăm că imaginile au un puternic impact emoţional. Avocatul a ajuns în arest preventiv. În vara aceasta a mai fost prins beat la volan.

20 sept. 2016, 15:06
Au apărut IMAGINI cu accidentul din Iaşi, unde un AVOCAT MORT DE BEAT a spulberat doi oameni pe trotuar VIDEO

Imagini scandaloase au fost surprinse cu avocatul beat din Iaşi, care, a fugit după ce a ucis un om pe trotuar.

Sambata, avocatul Iulian Gafon, in timp ce afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf V si se intorcea de la o chefuiala stropita din belsug cu alcool, a lovit in plin doua persoane ce se aflau pe trotuar si asteptau culoare verde a semaforului la trecerea de pietoni, din zona Belvedere.

Potrivit bzi.ro, avocatul circula dinspre soseaua Voinesti spre Nicolina, iar la intersectia cu soseaua Nicolina, la virajul spre stanga, din cauza starii avansate de ebrietate si a vitezei, a scapat controlul volanului, a intrat violent cu roata din partea dreapta fata in bordura si l-a izbit in plin pe Dumitru Nichita.

Victima are 57 de ani. Era pe trotuar, în dreptul trecerii de pietoni, împreună cu soţia. Maşina condusă de avocatul Iulian Gafon l-a spulberat. Soţia a scăpat ca prin minune cu viaţă, însă, femeia de 43 de ani a suferit un atac de panică şi a fost dusă la spital.

Pe imagini se vede cum, imediat dupa producerea tragediei, avocatul a fugit, el fiind prins rapid de politistii rutieri, cateva minute mai tarziu, in zona Kaufland Nicolina, datorita numarului de inmatriculare care i-a cazut in momentul impactului.

Dupa ce a fost prins, fiind testat alcoolscopic, acesta prezenta o imbibatie de 1,23 la mie alcool pur in aerul respirat. A fost transportat la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Avocatul criminal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Sentinta magistratilor Curtii de Apel a fost data duminica.