Au chemat POLIŢIA după ce au văzut un TRUP de bărbat îngropat într-o grădină, dar au ajuns la o CIOROVĂIALĂ

Un bărbat din Marea Britanie a fost uimit atunci când poliţia i-a bătut la uşă, spunându-i că există mai multe plângeri potrivit cărora în curtea sa se află trupul unui bărbat, îngropat pe jumătate în pământ. Cu toate acestea, s-a descoperit că era vorba doar de o sperietoare de ciori cu care bătrânul voia să participe la un concurs.

10 oct. 2013, 19:11

Sam Harrison, patronul unui bar din Marea Britanie a creat o sperietoare de ciori pentru un concurs, însă trecătorii care au văzut-o au crezut că este vorba de un om mort şi îngropat pe jumătate în pământ, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Noutăţi în nomenclatorul meseriilor: Sperietoare de ciori cu studii superioare

Cu toate acestea, ofiţerii veniţi să înspecteze cazul, nu s-au amuzat şi i-au recomandat bătrânului să renunţe la sperietoare, cu toate că banii strânşi în urma competiţiei uremau să fie donaţi bolanvilor. Chiar şi aşa, Sam recunoaşte că s-a certat cu ei şi nu va renunţa la sperietoare.

Citeşte şi Invazie de ciori în Botoşani. Autorităţile iau în calcul folosirea tunurilor cu apă VIDEO

Sperietoarea nostră este un dintre cele 14 care intră într-un concurs prin care strângem bani pentru ajutorarea bolnavilor de cancer. Este vorba de un bărbat care cade într-o groapă şi o cârtiţă uriaşă„, a explicat bărbatul.