Au confundat-o cu colega de salon şi i-au făcut avort. Povestea cutremurătoare a unei tinere din Slatina

Caz şocant la spitalul din Slatina, acolo unde un medic este acuzat de o pacientă că i-ar fi făcut întrerupere de sarcină, deşi aceasta nu era însărcinată. Acum, din cauza complicaţiilor, tânăra nu va mai putea avea copii.

31 ian. 2014, 19:11

Un caz uluitor a avut loc săptămâna trecută la Spitalul Judeţean Slatina. O femeie în vârstă de 37 de ani care acuza dureri s-a prezentat la spital, unde a fost examinată de medicul Hashemi Masoud. Acesta a diagnosticat-o cu fibromatoză uterină şi a internat-o, urmând ca a doua zi să îi facă o ecografie. Nu a mai apucat însă, pentru că, în aceeaşi zi, a fost băgată în operaţie.

“A venit medicul în grabă şi a zis: «Hai repede în sala de operaţii». Lângă mine era colega mea de salon, care îmi seamănă. Ea trebuia să facă întrerupere de sarcină”, susţine Mariana, din oraşul Balş.

Abia la finalul intervenţiei, tânăra s-a îngrozit când a auzit o discuţie între medic şi asistente, în care acesta le menţiona să scrie în foaia de observaţie că s-a făcut întrerupere de sarcină. Potrivit libertatea.ro, mai mult, după externare, Mariana s-a simţit rău, aşa că a mers la un alt ginecolog, care i-a dat vestea groaznică – nu va mai putea avea copii niciodată.

Conducerea Spitalului din Slatina a început o anchetă, mai ales că au mai fost şi alte plângeri la adresa cadrului medical.

Vezi şi: A NĂSCUT cu prietenii pe TWITTER: Experienţa UNICĂ şi FABULOASĂ povestită pas cu pas de o americancă