Au făcut amor la Ferma de la Pro TV. Nu ştiau că există camere în infraroşu. Cine sunt protagoniştii VIDEO

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii “Ferma”, care în precedentele s-a numit ”Ferma Vedetelor”, a început pe 29 ianuarie cu reguli noi, dar și prezentatori noi. 

23 feb. 2019, 11:04
Au făcut amor la Ferma de la Pro TV. Nu ştiau că există camere în infraroşu. Cine sunt protagoniştii VIDEO

Concurenții întâmpină, însă, aceleași greutăți, dar și aceleași tentații. Este cunoscut cazul Maria Constantin – Marcel Toader, cei doi fiind surprinși de camerele de supraveghere făcând sex. 

În perioada 2015 și 2018 au rulat trei sezoane de „Ferma Vedetelor” (Pro TV), prezentate de Iulia Vântur şi de Monica Bîrlădeanu, filmate în România şi în Cipru. Acum, gazde sunt Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.

Cei 18 concurenți primesc cursuri de supravieţuire de la Cristian Bozgan, care din acest sezon locuieşte în aceeaşi casă cu ei. Concurenţii au sarcini şi trasee în afara fermei, în pădure şi în apropierea vilei. Încă din prima emisiune a fost un duel în urma căruia 6 concurenţi, 3 fete şi 3 băieţi, au fost despărțiți de grup şi mutaţi într-o cabană aflată la departare de „Ferma”. Condițiile sunt foarte grele, au toaletă în curte și dorm la grămadă. Cei din vilă au o viață cât de cât mai bună: au baie, se pot spăla într-o cadă, iar paturile sunt mai confortabile.

Dar tentațiile au rămas aceleași. Deocambată, nu s-a întâmplat ca în sezonul precedent, atunci când doi concurenți ai show-ului au fost prinși, cu infraroșii, făcând sex. 

Este vorba depre Maria Constantin și Marcel Toader, care au fost surprinși făcând sex de camerele de supraveghere amplasate în dormitorul lor.

FERMA VEDETELOR. A apărut filmarea în care Marcel Toader face sex cu Maria Constantin VIDEO