Au fani şi bani, nu şi permis de conducere. Vedete din România, care nu au carnet

Deşi au o mulţime de fani şi de bani, câteva vedete din România apelează la alţii când vine vorba de mers cu maşina, din cauză că nu au permis de conducere. Vali Vijelie, Alex Velea sau Connect-R se folosesc de taxiuri sau prieteni când au nevoie să ajungă dintr-un loc în altul.

25 aug. 2013, 10:40
Au fani şi bani, nu şi permis de conducere. Vedete din România, care nu au carnet

În mod obişnuit, faima celebrităţilor este dublată de apariţia acestora la volanul unor bolizi de lux, care să stârnească admiraţia fanilor şi să-i facă pe rivali să suspine. Există însă şi excepţii, chiar în showbiz-ul românesc, iar România TV a trecut în revistă vedetele autohtone care nu au permis de conducere auto.

Astfel, Vali Vijelie are maşină, are şi bani de benzină şi a avut şi carnet. L-a obţinut însă la Curtea de Argeş, în perioada când permisele să obţineau ilegal, astfel că permisul i-a fost anulat.

Un alt cântăreţ fără permis este Alex Velea. Acesta a făcut şcoala de şoferi de două ori, a dat şi examen, însă nu a reuşit să obţină preţiosul carnet de conducere. Acesta şi-a cumpărat şi o maşină, pentru a se motiva, dar vehiculul a ajuns să fie condus de fosta sa soţie, Ana.

De asemenea, nici Connect-R nu se numără printre cei care au permis de conducere. Atunci când are nevoie, artistul apelează la taxiuri sau la prieteni.