Au filmat dormitorul copilului lor şi au RĂMAS MASCĂ. E INCREDIBIL ce au descoperit părinţii

Un cuplu american a decis să instaleze un sistem de emisie-recepţie cu cameră video pentru a-şi supraveghea bebeluşul, însă nu mică le-a fost mirarea când, în timpul nopţii, au auzit vocea unui bărbat care le înjura copila.

15 aug. 2013, 11:01
Au filmat dormitorul copilului lor şi au RĂMAS MASCĂ. E INCREDIBIL ce au descoperit părinţii

Părinţii copilei se aflau în bucătărie şi spălau vasele după petrecerea de aniversare a bărbatului, când au început să audă vocea unui bărbat, prin intermediul sistemului, venind dinspre camera fetiţei şi înjurături la adresa ei.

Terifiaţi că în camera bebeluşului se află un bărbat, cei doi părinţi au fugit la etaj doar pentru a descoperi că nimeni nu afla acolo şi fetiţa lor dormea liniştită, scrie The Mirror.

Citeşte şi Cel mai COMIC copil: Vezi cum reacţionează un BEBELUŞ ALERGIC la RECLAME VIDEO

Fetiţa, pe nume Allyson, s-a născut surdă, dar are un implant care îi permite să audă, care este oprit pe timpul nopţii, şi astfel nu a fost deranjată de bărbatul răuvoitor.

Se pare că vocea auzită era, de fapt, un hacker care s-a conectat la sistem prin intermediul router-ului de internet al părinţilor şi a reuşit să se lege şi de conexiunea audio a receptorului.

Citeşte şi Câine RĂU. Vezi ce se întâmplă cu un copil într-o clipă de neatenţie VIDEO